wij zijn elastik.

strategisch designbureau.

Wij zijn elastik, een enthousiast team van strategische designers en developers dat altijd op zoek is naar de beste creatieve maatwerkoplossingen.

Een nieuwe uitdaging gaan we graag samen aan. Vraag ons gerust om in een vroeg stadium aan te schuiven. Met inspiratie en de inbreng van praktische kennis en ervaring ontstaan er succesvolle resultaten.

concept.

Het concept of grotere idee vormt de creatieve basis van een ontwerp. Het inspireert en geeft houvast tijdens het hele proces, van start tot oplevering.

creatie.

Een stevig concept geeft richting, maar ook voldoende ruimte voor het onderzoeken van oplossingen. Samen met specialisten voor marketing, website development, teksten, fotografie, social media en SEO creëeren we waardevolle uitingen.

succes.

Een succesvol creatief proces bestaat uit een directe samenwerking, vertrouwen en transparantie. Wij zijn de solide partner voor nu én voor de toekomst.

team elastik.

Maak kennis met ons team van gepassioneerde designers en developers. Design en innovatie is waar we van warm van worden.

Ben je op zoek naar een leuke baan of stageplek als designer of developer, stuur dan je CV en portfolio via onze contactpagina.

Bob van der Plas art director.
Sander Rosenbrand developer.
Naomi Zuijdwijk designer.
Mark Bolster designer.
Dieuwertje Bakker designer.
Giselle Segura Gelink designer.
Wil jij op deze plek staan? solliciteer!

partners.

Als netwerkorganisatie werken wij vaak samen met andere partijen die uit hetzelfde hout zijn gesneden.

Met hun kennis en expertises vormen zij een goede aanvulling op onze eigen vaardigheden. Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden als je samen sneller tot een oplossing komt? Een project wordt er ook nog eens beter én leuker van!

Goodmorrow Rotterdam
Middlestate Visalia, Californië
Xuntos Den Haag

caballero fabriek.

Wij zijn gevestigd in de Caballero Fabriek (CabFab) in Den Haag, een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven.

Op deze inspirerende werkplek voelen wij ons helemaal thuis. De deur staat altijd open voor onze klanten én toekomstige klanten!